Jeg faldt for det lokale varehus her der ikke holder sig tilbage når det gælder et stort navn Aladdin Trading PTE LTD. Det er da til at forstå.
Kigger du godt efter i 'skrotbunken' fra loppemarkedet lige uden for den arabiske bydel, er der objektiver imellem som langt overgår det de sætter foran stadige flere og flere elektroniske megapixel uden at der i øvrigt bliver bedre billeder ud af det.
Little India er også stedet hvor de hvide dhotier og sarierne i alle regnbuens farver dominere butikker og gadebilledet. Det hele er blandet med lugten fra blomsterkranse af jasminer der er udstillet overalt samt lugten af karry og en hel masse andre krydderrier. Over det hele hænger en ofte tyk tåge fra osende bundter af røgelsespindene akkompagneret af Bollywood musik. Det var selvfølgelig her jeg flyttede ind.
Det var også her jeg fik serveret et måltid mad, hvor et palmeblad på størrelse med en stor dækserviet udgjorde tallerknen.
Chinatown er ikke så meget China mere. Storbyen kræver sit. Lidt simpel turisthandel suppleret med en masse skræddere der på 48 timer kan sy dig en habit med 2 silkeskjorter til næsten ingen penge. Så er udbudet af spisesteder med kinesiske retter ikke til at tælle.
At Singapore virkelig er en cosmos- politisk by bliver man overbevist om med et besøg i Geylang kvarteret med den 'malaysiske landsby' hvor markedet med grøntsager og krydderier dominerer. Malaye
Den historiske set nyere 'Holland Village' og Bugis fuldender billedet af mangfoldig- heden. Bugis, var det tidligere ægte 'Singapore by night', men er i dag et velfriseret indkøbskvarter med cafeer og biografer, som de unge har taget til sig.
Får jeg tid, skal jeg fortælle om nogle af mine oplevelser i templerne, en fortælling om de mange guder som både taoisterne og hinduerne benytter sig af - dem kan jeg ikke blive træt af. Singapore har kompleteret min efterhånden store samling - af guder.