onsdag den 1. marts 2006

En fiks ide

Det hele startede med en fiks ide, og et aar senere blev den realiseret. Det handlede om at realisere droemmen om at kunne bevaege sig frit i verden. Altsaa rejs ud i verden, helst til et sted du ikke har vaeret foer. Soerg for at du kan bevaege dig frit og ubesvaeret, saa du ogsaa kommer ud i krogene, der hvor der ikke har vaeret saa mange foer. Min motorcykel klarer det sidste saa derfor tog jeg den med. Den foerste del - sydoestasien - var ikke saa svaeret. Verden er stor og selv om jeg har rejst meget, er der altid steder der traener til et besoeg, og nu blev det asiens tur.
Jeg har fundet inspirration til de steder jeg vil besoege mange steder fra. Praktiske raad har jeg soegt hos kompente myndigheder, men de har sjaeldent besvaret mine forespoergelser. GOLDEN TRIANGLE RIDER og ligende netsteder har givet et indblik i de nogle af de udfordringer jeg vil moede. Der skal som nok ogsaa komme andre og mere ukendte, men jeg har allieret mig med mine boern - de har lovet at stoette deres far hvis det skulle blive noedvendigt.
Jeg har delt turen i 2 dele af hver ca. 3 maaneders varighed. Den foerste del gaar gennem Thailand med start i Bangkok, videre op i Laos, og ind i Kina. Herfra gaar turen mod oest for at fortsaette sydpaa til Vietnam, Cambodia og tilbage til Bangkok i Thailand. Den anden del gar mod syd, til Indonesien og Malaysia, hvor jeg vil supplere med min anden store hobby, at dykke. Turen kommer bla. til at gaa ned over Sumatra, java og jeg regner at slutte laengst mod syd paa Bali. Jeg tager hjem over Singapore og slutter i Bangkok. Saa er jeg maaske tilbage i danmark igen i beg af juli 2007

Bloggen her er skal vaere den aabne del af min dagbog. Jeg har aabnet for kommentar fra alle, saa har du lyst saa skriv. Jeg kan ikke garantere for reglemaes- sigheden i opdatteringen af bloggen. Jeg aner ikke om der er Internet adgang hele turen rundt, og paa tidspunkter er jeg i hvertfald uden for raekkevidde.