mandag den 26. marts 2007

Koh Tao

Koh Tao er nabo til Koh Pha Ngan. Det tager omtrent en time at sejle over til øen - naar båden går til tiden, hvad den sjældent gør. Tidligere tjente øen som fængsel for politiske fanger.
Det eneste fornuftige man stort set kan foretage sig her på øen, er at snorkle og dykke, så jeg flytted ind på Big Fish, hvor der var alt hvad jeg havde brug for de næste 4 dage - dykkerturene, stranden og tropestemning. Vi tager ud fra stranden om formiddagen, sejler ud til en større båd og finder så et passende sted hvore vi ankrer op.
Efter en kort orientering fra Lis - dive- masteren og nej hun er ikke dansk - om hvad vi kan vente at se på bunden, nogle advarsler om hvad vi gør i nødstilfælde, hvordan vi skal holde sammen, så er det bare om at komme i vandet. En times tid efter er vi samlet på båden til frugt og masser af vand, man dehydrerer temelig meget når man dykker. Så fortsætter vi til et andet sted. Selvfølgelig går der 'kludder' i tingene en gang imellem. Ikke alle er lige erfarne og når så der pludselig dukker en aggresiv Titan Trigger fisk der sgu angriber - jeg var ofret - så kan man godt tænke, men at handle som der står i bogen og med bæst konstant angribende, som der ikke stod noget om i bogen, så gå der let kludder i gruppen.